Algemeen

Een geboortekaartje met een gedicht zoon? Dat kan!

Je kunt je nog zo goed voorbereiden op de geboorte van je kindje. Je zorgt, natuurlijk, dat de babykamer in orde is en dat alles keurig netjes in de verf zit. Dat er nieuwe vloerbedekking ligt en dat alles heerlijk fris ruikt. Ook zorg je dat je een fijne lading kleertjes koopt zodat je kindje er straks schitterend uitziet. Deze kleertjes heb je, dat spreekt voor zich, al lekker gewassen en mooi opgevouwen en opgehangen in je nieuwe kasten. Je hebt ook al een naam bedacht voor de aankomende spruit en je partner is het daarmee eens. Je zou dus denken dat er verder geen problemen zijn. Maar dan bedenk je dat een gedicht zoon voor op het geboortekaartje wel een goed idee is.

Waar vind je een gedicht zoon voor op het geboortekaartje?

Want dankzij de gierende hormonen kun je nu zelf even niks bedenken. Gelukkig is daar het internet. Daar vind je een gedicht zoon, ook voor op het geboortekaartje voor jouw zoontje. Je kunt je maar beter goed voorbereiden. Hoe kies je nu het perfecte gedicht zoon uit? Door alle gedichtjes op de site één voor één door te lezen en op te schrijven welke jij mooi vindt. Lekker zoet of juist niet te zoet, stoer of juist lief. Het is helemaal aan jou. Oh. En aan je partner natuurlijk.

Blijf in de traditie

Wil je een gedicht zoon, maar dan met een Christelijke inslag? Ook dat is mogelijk! Een Christelijke tekst geboortekaartje moet bij je passen, maar als je zelf Christelijk bent opgevoed, dan kan het zomaar zijn dat jij graag een Christelijke tekst wil voor op het geboortekaartje. Je blijft dan mooi in de traditie die in jouw familie geldt. Is je partner niet Christelijk? Dan kan het wel slim zijn om je wensen kenbaar te maken en goed met elkaar te overleggen. Je kunt maar één keer een geboortekaartje ontwerpen voor deze zoon!

Of maak wel je eigen gedichtje

Ben je al een tijd bezig om zwanger te worden of is de zwangerschap een grote verrassing? In beide gevallen kan het zomaar zijn dat je het wel zo fijn vindt om zelf een tekst te maken voor op het geboortekaartje. Doe vooral waar jouw hart naar uitgaat, het is in ieder geval fijn om te weten dat je zelf niet per se een tekst hoeft te verzinnen. Er zijn teksten kant en klaar voor gebruik, gewoon op internet!