Algemeen

Jouw tripje naar Istanbul

Is het je ook opgevallen dat steeds meer mensen een kort reisje maken naar Turkije? Dat zou best kunnen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een cosmetische ingreep in het buitenland te laten doen. Turkije is wat dat betreft heel erg populair. In deze blog vertel ik je daar meer over, want hoe regel je nou zo’n reisje? Lees je mee?

Waarom gaan we?

Een cosmetische ingreep in het buitenland, dat klinkt wat riskant. Maar dat hoeft het helemaal niet te zijn! Veel Mensen kiezen ervoor om dit in het buitenland te laten doen omdat de dokters daar net zo goed zijn als in Nederland en het vaak veel goedkoper is. Natuurlijk moet je wel goed onderzoeken bij welke dokter jij jouw ingreep laat doen, dat is uiteindelijk het allerbelangrijkste. Je wilt natuurlijk geen kat In de zak kopen, en zeker als het om een cosmetische ingreep gaat, is het belangrijk dat dit goed gebeurt.

Van tevoren voorbereid

Voordat je op reis gaat, neem je dus contact op met de arts en daarmee bespreek je jouw wensen en verwachtingen. Omdat deze arts in het buitenland zit, gebeurt dit vaak via een videogesprek. Maar ook dit kan wisselen. Neem contact op met een arts bij de kliniek Dr. Cinik en kijk vanaf daar verder hoe het proces er voor jou uit gaat zien. Vervolgens kun je de rest van jouw trip plannen

Zo comfortabel mogelijk

Zorg ervoor dat je het jezelf zo comfortabel mogelijk maakt. Dit doe je door een vliegreis te boeken die ruimte biedt voor en na de operatie zodat je je niet hoeft te haasten en ook geen stress ondervindt. Zorg daarnaast voor een prettige hotelkamer waar je kan ontspannen naderhand. Al deze dingen dragen bij aan een prettige ervaring. Een ingreep kan al heftig genoeg zijn, waar je het ook doet. Of je nu iets aan je tanden laat doen, of kiest voor een haartransplantatie in Turkije.

Tijd om te herstellen

Wees ook niet van plan om meteen vanuit de kliniek weer naar huis te gaan. Geef jezelf wat tijd om uit te rusten en bij te komen. Daarnaast geeft deze extra tijd je ook de mogelijkheid om met de arts te praten over vervolgstappen en hoe het genezingsproces eruit hoort te zien. Ook als je weer eenmaal thuis bent, is het belangrijk om die tijd te blijven nemen. Wat dit betreft, is een ingreep in het buitenland ook niet anders dan hier in Nederland.