Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Brenda Janssen

Kapitein Bakboord

brenda@dereisvanvijf.nl

Merel Vingerhoets

Kapitein Stuurboord

merel@dereisvanvijf.nl

AHOY luitjes!
Wij, Brenda en Merel - a.k.a. kapitein bakboord en kapitein stuurboord, zijn de bemanningsleden van het schip
De Reis van 5. Sinds 2014 werken wij met veel passie aan onze droom: de gezelligheid aan tafel terugbrengen!
Je zult wel denken... Twee kapiteins op één schip? Gaat dat wel goed? Nou bij ons wel, want als Communicatie & Multimedia Designer en Advanced Business Creator vullen wij elkaar perfect aan. 

Het verging ons niet altijd zonder slag of stoot. We kwamen vloedgolven tegen, zijn in heftige draaikolken terechtgekomen, maar hebben veel veroverd én overwonnen. Van een publieksprijs bij een zorginnovatiewedstrijd
tot een toegekende subsidie. In een notendop delen we hieronder de belangrijkste gebeurtenissen van onze ontdekkingsreis met jou. 

Health & Care Day 2017

04 oktober 2017

Meer dan 1000 ogen waren op ons gericht tijdens de Health & Care day 2017. Hét event voor beslissers uit de zorg die het ‘anders, slimmer, beter’ (willen) doen. Naast ouders thuis, besteed ook de zorg steeds meer aandacht aan gezonde en gevarieerde voeding voor kinderen. Onze visie deelden we vandaag met zorgbestuurders en andere professionals uit heel Nederland. Want alleen samen kunnen we het verschil maken! Bekijk het interview hier.

 

Erkend door het RIVM

14 september 2017

Wat een mijlpaal! De Reis van 5 is door het RIVM erkend als goed onderbouwde interventie, wat vanuit de overheid hét keurmerk is voor interventies die daadwerkelijk een bijdrage leveren aan gezondheid. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) biedt inzicht in interventies die bijdragen aan gezond en actief leven en de kwaliteit daarvan. Door een commissie erkende interventies komen terecht in de interventiedatabase Gezond en Actief Leven, waar nu ook De Reis van 5 te zien is! Bekijk het hier.

Op de COVER!

01 september 2017

Na het winnen van de prestigieuze prijs Rabo Starter van het Kwartaal, mochten we op de cover van de ‘Dichterbij’ van Rabobank Tilburg en omstreken. Natuurlijk haalden we hiervoor onze beste outfit uit de kast en zetten we onze mooiste glimlach op ;). Bij maar liefst 27.000 leden viel dit magazine op de deurmat. We zijn super blij met het resultaat en het leuke artikel, wat ook online te lezen is op pagina 31.

Winnaar Rabobank Starter van het Kwartaal

11 juli 2017

De Reis van 5 ging de strijd aan met twee andere genomineerde ondernemers. De vlag hangt uit, want De Reis van 5 ging met de titel van beste Rabo Starter van het Kwartaal aan de haal. “Merel en Brenda zijn hét voorbeeld van twee startende ondernemers met doorzettingsvermogen en passie, met dit spel kunnen ouders hun kinderen op een leuke manier gezond leren eten. Dit stimuleren wij als Rabobank natuurlijk erg graag.” aldus Paul Peeters, accountmanager MKB bij Rabobank Tilburg en omstreken. Bekijk hier de bedrijfsvideo van De Reis van 5 als Starter van het Kwartaal.

Met dank aan:

Identity Games   Kaliber Interactive  |  POKO  |  Hogeschool Utrecht  | Avans Hogeschool | VOKK 

Katja Krosien  |  Koen Borghols  |  Lilian Jacobs  |  Wesley Krippendorf 
Judith de Waard  |  Tim de Jager  |  Mitchell Nagtegaal